Kosttilskud med bioflavonoider fra grapefrugt

Baggrund
Jagten efter virksomme plantestoffer førte i 1980’erne til en intensiv undersøgelse af forskellige citrusfrugter. På samme tid fik de sekundære plantestoffer som fx. flavonoider også stor opmærksomhed. Flavonoider er relativt store plantemolekyler der typisk forekommer i overfladen på plantedele. De er især i kernen og skrællen i frugter og grønsager, samt andre dele som vi oftest fjerner eller tager væk. Således får vi ofte ikke tilstrækkeligt med flavonoider i vores daglige kost.
Ligesom vitaminer bidrager flavonoider i tilstrækkelige store mængder til adskillige vitale stofskifteprocesser i kroppen. Det er bla. derfor frugt og grønt vigtige dele af en sund kost.
Dagligt er det dog svært at spise nok bioflavonoider, så et ekstra tilskud anbefales altid til at understøtte de vitale processer.

Certificering
De grapefrugter der anvendes til CitroPlus®, stammer udelukkende fra økologiske landbrug. Det er derfor muligt at fremstille et grapefrugtkerneekstrakt, der opfylder de strenge krav som EU’s økologiforordning fastsætter.

Kvalitet og sikkerhed
Forarbejdningen af de økologiske grapefrugter sker ligesom hele fremstillingsprocessen af CitroPlus®, efter de strengeste hygiejniske regler hos en farmaceutisk certificeret producent i Tyskland.
CitroPlus’® høje kvalitet garanteres af løbende kontroller og analyser fra uafhængige laboratorier. Hver en fremstillet portion bliver udførligt analyseret og vurderet mht. kvalitet, skadestoffer, konservering, sprøjtemidler etc.
Vi garanterer at der ikke er tilført kunstige konserveringsmidler eller stoffer som benzethoniumklorid. Produktet indeholder ligeledes ikke klororganiske og fosfororganiske pesticider.