Nasara Kinesiologitape
Original NASARA Kinesiologitape: En af de mest succesfulde og bedste tapes på markedet.

–    Gode klæbeevner
–    100% bomuld
–    God udstrækningsevne.
–    Nænsom for huden.
–    Kan uden problemer andvendes gennem flere dage. Gælder også ved bad.

Kinesiologitape og den faktiske metode til behandlingen, er udviklet af kiropraktor og kinesiolog Kenzo Kaze. Han fandt gennem sine studier ud af at tapen gav støtte og stabilitet til led og muskler uden at påvirke kroppens eller ledens bevægelsesfrihed. Tapningsmetoden anvendes i dag også til forebyggende vedligeholdelse, ødem, og smertebehandling.

Kinesio Taping, er en teknik baseret på kroppens egne naturlige helbredelsesproces, hvor tapen virker effektivitet gennem aktivering af det neurologiske kredsløbs. I elitesporten var det det japanske olympiske volleyball, der startede med at anvende teknikken – men rygtet om tapens fantastiske virkning på sportsudøverne spredte sig hurtigt til atleter i flere sportsgrene. I dag er Kinesiologitape accepteret af læger til behandling af diverse områder, og det forventes at Kinesiologitape i fremtiden vil åbne flere områder for klinisk behandling.
Blandt sportsudøvere verden over er kinesiotape blevet et absolut essentielt middel, for at yder maksimal performance. Således har atleter fra USA, Europa, Sydamerika og andre asiatiske lande, begyndt at anvende tapen og senest så man spillere under dette års (2013) udgave af Australian Open ligesom cykelryttere på Tour de France anvendte tapen til støtte.

Metoden bag Kinesiologitape, anvendes blandt andet for til at mindske smerter og betændelse, slappe og brugte muskelgrupper samt til at støtte muskler i bevægelse. Den meget fleksible tape giver mulighed for fuld bevægelse, på områder hvor tapen er påført og kan i modsætning til traditionel sportstape stabilisere og give støtte før, under og efter udøvelse af diverse sportsudøvelser.
I dag anvendes Kinesiologitape af mange elitesportsudøvere og lige så mange amatører, ligesom læger og fysioterapeuter, anvender tapen i behandlingen af patienter til forebyggelse eller ved skader.
Vi fører Kinesiologitape i syv forskellige farver i størrelsen 2,5, 5,0 og 7,5 cm i højden og rullen indeholder 5 meter. Vi har farverne:  pink, blå, beige, grøn, sort, gul og hvid.

Farveteori:
Pink: Bedre blodgennemstrømning – energiforstærkning
Blå: Energisederende
Grøn: Energiudligning
Gul: Positiv ophelende virkning
Beige, sort og hvid: Neutralt

For yderligere information kontakt:
BioVita A/S, Gotlandsvej 16A, 8700 Horsens.
Tel.: 76 26 07 66, Fax:  76 26 09 66 eller mail på info@biovita.dk.

PRECUTTAPE Hælform blå 5 cm X 20 cm 8 STK
PRECUTTAPE Hælform pink 5 cm X 20 cm 8 STK
PRECUTTAPE I-form BLÅ 5 cm X 20 cm 8 STK
PRECUTTAPE I-form PINK 5 cm X 20 cm 8 STK
PRECUTTAPE X-form BLÅ 5 cm X 20 cm 8 STK
PRECUTTAPE X-form PINK 5 cm X 20 cm 8 STK
PRECUTTAPE Y-form BLÅ 5 cm X 20 cm 8 STK
PRECUTTAPE Y-form PINK 5 cm X 20 cm 8 STK

Nasara gittertape Små 180 STK
Nasara gittertape Mellem 120 STK
Nasara gittertape Store 40 STK
TAPEPLUS 100 ML